laupäev, 28. jaanuar 2017

25.01.2017

See, kui sul oma  lapsega järjestikustel päevadel sünnipäevad on, ei muuda elu sugugi kergemaks. No "lapsepõlve" eluaastatel ehk küll, mil sai sünnipäevi koos pidada. Kui  lapsepõlv aga  läbi saab ja mõne mehepoja arvates juhtub see  juba 10+ vanuses :) , no siis tuleb asjatamist ja organiseerimist ema  kukile topelt  juurde.
 Lõpeks pead ju oma sünnipäeva ka täie mõistuse juures :)  olevana maha suutma pidada. Vaja köögis askeldada, telefoniga rääkida  ning  sõnumitele  vastata.  Sedasi võibki neljandaks päevaks  juhe kergelt kokku joosta. Sestap oligi  ainuke pääsetee  korraks  metsa põgeneda. Hämmastav, kui kiiresti metsas konnates   jõuvarud taastuvad ning mõtted selginevad,  uued eelseisvad  köögitoimetused  ei tundunudki enam nii väsitavad. 
Hunte ei kohanud ning  pildisaagist  sai selline valik tehtud:



kõrged lehised


seemnemännid


välikäimla

pisike "tööriistakast" :)

männikoore kihid

põlenud känd ehk  uue eluringi algus









3 kommentaari:

  1. Ilusad pildid.
    Mind ka rahustab fotokaga tiir metsas või isegi ümber oma tiigi.Ja ka hea tujuga on kohe teine tunne!Tagasi tulles energiat täis ja hing heliseb, kasutan seda päris tihti

    VastaKustuta
  2. Metsas on mõnus ja kui kondajal on terav silm ja fotoka, siis tuleb toreaid pilte :) Minu kõige suurem viimase paari aasta unistus on metsa kõndima saada :)

    VastaKustuta
  3. Metsas on vägi. Ja metsas on rahu. Mets on alati ilus.

    VastaKustuta